Despre livrare

Produsele se livreaza in toata tara utilizand curierii proprii sau serviciile unei companii de curierat intern.

Plata o veti realiza utilizind modalitatea de plata aleasa de dvs. la efectuarea comenzii.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului, sunt insotite de factura si certificate de garantie si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.
In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, vom rezerva echipamentele comandate timp de cinci zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.

In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul confirmarii efectuarii platii in contul S.C. Freon Trading International S.R.L.

Datele necesare efectuarii platii sunt urmatoarele:

S.C. Freon Trading International S.R.L.
Nr. ord. Reg. com./an: J40/25456/1994
Cod inregistrare fiscala: RO6639365
Sediu: Bucuresti, str. Petre Ispirescu , nr.10, bl P14 , sc 3 , ap 57 ,sector 5
Cod IBAN:RO65 RZBR 0000 0600 0308 2465
Raiffeisen Bank Sucursala Sebastian

Livrarea se va face astfel:

• pentru livrarea produselor comandate pe raza municipiului Bucuresti, în cazul comenzilor de peste 500 RON, livrarea la domiciliu/sediu se face GRATUIT; în cazul în care comanda dumneavoastra este sub valoarea de 500 RON, contravaloarea transportului este de 15 RON;

• pentru livrarea produselor comandate in afara municipiului Bucuresti, oriunde in tara, in functie de valoarea comenzii, de modalitatea de livrare si de modalitatea de plata aleasa, la valoarea produselor comandate se va adauga si valoarea calculata a transportului. Pentru a afla costul transportului trimite-ti un email specificand produsele si orasul in care doriti livrarea.

Aceste conditii sunt completate de ofertele speciale de transport gratuit in toata tara aflate in vigoare.

In mod special, radiatoarele (caloriferele) nu se pot livra in afara judetelor limitrofe, datorita modului de ambalare al acestora, care nu permite asigurarea integritatii echipamentelor pana la destinatie folosind curieri. In cazul unor cantitati mai mari, in functie de valoarea comenzii, se poate asigura transportul cu autovehicolele de transport ale societatii noastre.

Atentie! Echipamentele livrate prin CURIER trebuie verificate la primirea lor pentru orice defect vizibil al ambalajului, numai dupa ce ati efectuat vizual aceasta verificare si ambalajul este in regula, semnati de primire.

CATEGORII